« شرح دعای ششم صحیفه سجادیه- خلق شب و روز و اسرارآنشرح دعای ندبه..! »

عوامل تحریف در مصیبت حسینی:
1-اغراض دشمنان
2-تمایل بشر به اسطوره سازی
3-عامل خصوصی
زنده بودن نام حسین بن علی(ع) تا قیامت ، نیاز به بیان جعلیات و وهمّیات ندارد. مصیبت امام حسین(ع)باید همواره هر سال تجدید شود ولی از حاشیه امر به معروف و نهی از منکر دور نشود . در عزاداریها و بیان نوحه نباید داستان های غیر واقع گفت؛ مثلا بعد از هزار و چهارصد سال نباید بیان گردد که حضرت زهرا (س) نیاز به تسلیت دارد .در عزاداری و شور حسینی به جامعه بشری باید درس استقامت و ایثار را آموخت نه اینکه ارزشهای انسانی را با الفاظ زشت و زننده به ورطۀ هلاکت رساند.یا اینکه نامهای مبارک حسین (ع) را در نوحه خوانی با لحنی سبک و مخفف اظهار داشت ؛ تا شور حسینی در مجلس باقی بماند ، این خطاست .! این عمل بازدهی ندارد . این عمل سبک سری است . شیعه پیرو امامت باید ارزش خط ولایت و امامت را حفظ کند و نفس خود را از آنچه که موجب هتک حرمت به اهل بیت (ع) در سینه زنی و عزاداری است تزکیه نماید و تحت حس و وهم رها نسازد.
4-استفاده از وسیله نامقدس برای هدف مقدّس
نگویید هدف وسیله را توجیه می کند . برای عزاداری حسین نباید از هر وسیله ای برای اینکار استفاده کرد . هدف مقدّس راه مقّدس می خواهد نه اینکه با شیپور و طبل موسیقی بزنیم و محرم و نامحرم را کنار یکدیگر قرار دهیم. امام حسین (ع) با شهادتش ، حقانیّت اسلام را تا قیامت حفظ کرد ؛ در این بین با تبلیغات سوء دشمن ما به کجا می خواهیم برسیم که ارزشهای دینی خود را به لوازم جدید طرب و شادی مزّین کنیم تا زشتیها با لباس دین در ملا عام به نمایش در بیایند .طبق این دعاء راه شیعیان اینست و جز این نیست.
“واشهد أنّک قد أقمت الصلاة أتیت الزکوة و امرت بالمعروف و نهیت عن المنکر و جاهدت فی الله حق جهاده” (زیارت امام حسین در عید قربان و فطر)

1506167870images_16_.jpg


موضوعات: بدون موضوع
   شنبه 1 مهر 1396


فرم در حال بارگذاری ...

فروردین 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
وبلاگ اینجانب ،تبلیغی، ارشادی، اخلاقی، دوست شناسی، دشمن شناسی، ولایتمداری،استقامت ، ایثار تا شهادت. راه ما راه علی بن ابیطالب است.
جستجو
Random photo
شرح دعای خمس عشر - مناجات دهم مناجات متوسلین