« نپوشیدن لباس دشمنکلوا و اشربوا و لا تسرفوا »

صرفه جویی در خرید شیرینهای نوروز:
عزیران هر سال به مدت طولانی ایام نوروز را با شیرینهای خانگی به نحو احسن و خیلی خوشمزه که دیگران لذت می برند پر می کنم حال نان نخود چی را به ظما طلاب می آموزم>
ابتدا به مقدار کم تا ورزیده گردید > 250 گرم روغن حیوانی یا گره آب شده که دوغ آن گرفته شده باشد تا شیرینی وقتی می ماند تیز نشود.
250 گرم آرد نخودچی خالص که من خودم نخودچی را می خرم و خرد می کنم از طور پارچه ای رد می کنم که زبری ها گرفته شود . آرد نخودچی آماده در بیرون با آرد مخلوط است مگر از جای مطمئن بخرید.
130 گرم خاک قند نرم . و الک شده - روغن و خاک قند را با هم مخلوط کرده خوب ماساژ دهید تا کرمی درست شود بعد آرد را آهسته آهسته وارد کنید ابتدا فندقی می شود ولی باید آنقدر هم بزنید تا وقتی به اندازه یک گردو از آن بر می دارید به خوبی در دست پهن شود و تکه نشود . مراقب باشید یک نکته حساس که زیاد ماساژ ندهید تا به رو غن بیفتد. خمیر را یک نایلون رویش بکشید و در بیرون بدون یخچال تا 24 ساعت بماند بعد از این مدت پهن کنید اگر دیدید که در موقع پهن کردن تکه تکه می شود کمی روغن بزنید و ماساژ دهید تا درست شود قطر خمیر بستگی به خواست شما دراد . بعد کف سینی را فویل پهن کنید و دانه دانه نخودچی را در داخل سینی با تزیین قرار دهید فر را قبلا گرم کرده و روی درجه پایین پایین گذارده در وسط فر به مدت یک ربع - دقت کنید که زود می سوزد. علامت ان اینست که بعد از یکربع چنگال را داخل یکی از شیرینی ها کرده اگر چنگال فرو نرفت شیرینی حاضر است وگرنه باید بیشتر بماند . بعد از پختن از فر درآورید و بگذارید چند ساعت بیرون و آزاد بمان تا کاملا سرد گردد و بعد در شیرینی خوری تگذارید موفق باشید.

1520071295nokhodchi0.jpg


موضوعات: بدون موضوع
   شنبه 12 اسفند 1396


فرم در حال بارگذاری ...

فروردین 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
وبلاگ اینجانب ،تبلیغی، ارشادی، اخلاقی، دوست شناسی، دشمن شناسی، ولایتمداری،استقامت ، ایثار تا شهادت. راه ما راه علی بن ابیطالب است.
جستجو
Random photo
شرح دعای خمس عشر - مناجات دهم مناجات متوسلین